Monique Nails & Beauty , een veelzijdige salon voor het hele gezin

Binnenkomen in de salon van Monique Broeders aan de Leonie van Oudyckstraat is een prettige verrassing. De ruimte is smaakvol ingericht en alhoewel de salon van Monique zeer veelzijdig is, straalt de ruimte rust uit. Voor klanten moet die verrassing nog prettiger uitpakken, want zij kunnen rekenen op een aandachtvolle privé-behandeling.

De Salon
(Foto, Wim Vermeeren)

In oktober 2005 startte Monique Broeders na 23 jaar ervaring en in twee kapsalons gewerkt te hebben in de aanbouw van haar huis in Vrachelen  met haar kapsalon annex nagelstudio. Voor dit laatste volgde Monique een opleiding  in Breda en Eindhoven aan het Nail Line Cosmetics-instituut en daar behaalde ze alle benodigde diploma’s en certificaten. Al heel snel wisten mensen uit de buurt, maar ook buiten  Oosterhout haar te vinden.

RUST
Monique: “Mijn specialiteit is persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich hier heel snel thuis.” De salon vol rode en zwarte accenten straalt dan ook gastvrijheid uit. Er hangt een Tv en in de wachthoek hangen tijdschriften in een houder tegen de muur. De ruimte is zeer functioneel ingericht waardoor alle behandelingen in die ene ruimte gegeven kunnen worden. Monique werkt op afspraak. Dit heeft te maken met de tijd die zij graag uittrekt voor haar klanten. Rustig werken met koffie of thee  met een koekje, ruimte voor een praatje en tijd om ontspannen mooi te worden. Doordat Monique aan huis werkt en geen personeel in dienst heeft zijn de prijzen bij haar aantrekkelijk. Ook zijn de prijzen all-in waardoor klanten geen verrassingen achteraf hoeven te verwachten. Voor kinderen zijn er zelfs knipdagen tegen een gereduceerd tarief.

HIGH LIGHTS
De kapsalon van Monique is voor het hele gezin. Mannen komen dikwijls ’s avonds om zich te laten knippen. Kinderen na schooltijd en vrouwen wanneer het hun schikt, want de openingstijden zijn behoorlijk ruim. Sommige klanten vinden het prettig om hun haar te laten kappen en aansluitend de wenkbrauwen te laten epileren en de nagels verzorgen. De metamorfose kan dan nog afgewerkt worden met een passend sieraad uit de vitrine. Sterk is Monique in het aanbrengen van zogenaamde high lights. Kleur met een extra accent. Bij haar kunt u overigens altijd een eerlijk advies verwachten wat betreft kleuring en kapsel.  Monique werkt met het kwaliteitsmerk L’Oreal; shampoo, crème, maarmaskers, wax en gel en wat nieuw is, pure glansspray. Deze producten kunt u ook bij haar kopen zodat u thuis uw kapsel dezelfde verzorging kan bieden.

NAGELS
Bij het zien van de vitrine met voorbeelden van nail-art wordt het creatieve talent van Monique duidelijk. Zoals zij haar stempel drukt op de inrichting van haar zaak, de inkoop van haar sieraden, zo is haar stijl zichtbaar in de vormen en kleuren van de piepkleine schilderijtjes bestemd voor op één of meerdere nagels. Monique brengt gelnagels aan.Voordeel van deze nagels is dat de originele nagel blijft ademen. Veel mensen willen verzorgde nagels voor hun beroep, anderen denken aan een spannend nageltje passend bij een outfit. Monique werkt met kennis van zaken en verdiept die kennis geregeld door middel van cursussen.

Kleinschaligheid, en daaruit voortkomend, persoonlijke aandacht en  flexibiliteit dat zijn de handelsmerken van deze salon. Monique denkt dan ook niet aan uitbreiden. Wel droomt ze van een opleiding tot visagist, zodat in de toekomst haar aanbod nog completer wordt. Wie meer wil weten over deze sfeervolle salon, stel uw vraag hier.